Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Túl durva lenne, ha igy...

Túl durva lenne, ha igy kicsesznék vele?

Figyelt kérdés

Szóval, van az uncsim aki 9 éves és lány. Eddig még jól elvoltunk a számitógéppel, kicsit használtuk délelőtt, de csináltunk mást is mellette, viszont amióta letöltöttem neki egy játékot azóta folyamatosan játszani akar és mutatja nekem az órát, hogy még mennyi időm van ameddig ő jön a géphez. Nagyon idegesitő.

Viszont most akart volna megint jönni, de nem engedtem, viszont arra gondoltam, hogy kimegyek egyet tekeregni a városba és akkor ő jöhet ide, de azelőtt még letörlöm a játékot :-D

Szemétség lenne részemről ? 15/L

2010. aug. 19. 14:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Óh, kérlek.

"Hol marad az értelem? "

Biztos egy értelmes, okos lány... nem lehet valaki mindig komoly :)

Mondd neki h ha nem játszik vele kevesebbet, letörlöd..

Ha ugyanúgy játszik vele tovább akk töröld le :D

2010. aug. 19. 14:40
 12/15 anonim válasza:
nem a kérdezőre gondoltam abban, hogy hol az értelem, hanem a válaszokban...igen csesszél ki vele... Mert nem lenne célra törőbb azzal a gyerekkel tisztázni a feltételeket?
2010. aug. 19. 14:48
 13/15 anonim ***** válasza:
nem,töröld le ,majd ha igéretet tezs neked,visszaengeded.ennyi...
2010. aug. 19. 16:02
 14/15 anonim válasza:
sok gyerek azért lesz idióta, hisztis, mert így viselkednek velük a nagyobbak. Már csak dacból is piszkálni fog mikor te gépezel, ha ezt meg teszed vele. 9 évesen már magának is kereshet újabb játékot, nem kellesz szerintem ahhoz.
2010. aug. 19. 16:07
 15/15 anonim ***** válasza:
kiis r i b a n c:D fenyegesd meg, ha nem hallgat rád akkormeg töröld.:D te figyelmeztetted!:D
2010. aug. 19. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!