A bőrbundás pókdisznó mennyire gyakori Magyarországon?
Figyelt kérdés
Illetve hol fordul elő legnagyobb eséllyel?2021. márc. 20. 16:43
1/9 anonim válasza:
Nógrád megyében, az ott lapuló cigányokat szokta éjszakánként kísérteni.
2/9 anonim válasza:
Csak a meztelen pókdisznó gyakori.
3/9 anonim válasza:
én egyet láttam, a földet kaparta, és azt nyígta, hogy: "szedd ki!"
4/9 anonim válasza:
Valaki csinálhatna egy grafikát a lényről mert lehet hogy szegényes a fantáziám de én nem igazán tudom elképzelni hogy hogyan nézhet ki.
5/9 anonim válasza:
Micsoda? Én ilyet nem ismerek.
Ez valami új felfedezés?
6/9 anonim válasza:
Igen, ez egy új felfedezés. Olyasmi mint a tarpai farkasember, a tarnai teknősember vagy a kígyós-főcsatornai kígyóember. Csak ez büdösebb és több lába van. Előfordulása az előzőekkel ellentétben nem köthető egy adott lokációhoz, lényegében bárhol előfordulhat,de többnyire sertéstelepek környékén szokott felbukkanni, halálra rémísztve az állatgondozókat. Nagyon agresszív,az emberre is potenciálisan veszélyes faj amely számos eltűnéses esettel kapcsolatba hozható azok lehetséges felelőseként.
7/9 anonim válasza:
ÁÁÁ, erre felém is lehetnek, ugye nem.
8/9 anonim válasza:
A sikító villámvakond mára kiszorítota ezt az őshonos állatot.
9/9 anonim válasza:
Egyet láttam tegnap. De amúgy nem őshonos, az amazonos teherautókban becsempészett libanoni migránsok pincsikutyájának a fülszőrébe kapaszkodva szokott magyarországra bejutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!