Ha a kínai vakcinát kapom, tényleg felismer külső eszközként a Xiaomi telefon?
Figyelt kérdés
Valaki próbálta már? Nekem samsung van, az nem ismer fel...2021. márc. 18. 11:12
1/8 anonim válasza:
A véredben levő csip jeleit a xiaomi veszi, hogy továbbíthassa a kínaiaknak.
2/8 anonim válasza:
Nemcsak az okos telefonodat ismeri fel, hanem a kínai fizetős tévéket is foghatóvá teszi.
3/8 anonim válasza:
Igen, ha jól tudom, akkor Human Control Interface néven kell keresned magad a Bluetooth eszközök listájában. Jelenleg még csak nyomkövetésre és kihangosításra használható, de később az Mi Home-ra is rá lehet majd kötni, hogy a háttérhatalom irányíthassa minden lépésedet távolról.
4/8 anonim válasza:
Ha tudod a vakcina 4 digites PIN kódját, akkor könnyű helyzetben vagy. De többnyire ezt nem adják ki, így csak próbálgathatsz.
5/8 anonim válasza:
Természetesen igen, és egyéb mellékhatásai is vannak. Én például eddig a nőket nézegettem de mióta beoltottak már inkább akkor folyik össze a nyál a számban ha az utcán kutyával vagy macskával találkozok.
6/8 Wadmalac válasza:
Jól vigyázz, automatikusan unlockolta a bootloaderedet. Mostantól minden szar rád tud települni ellenőrizhetetlenül.
Semmiképpen se hagyd magad rootolni.
Ahhoz elég most már, ha valaki azt mondja, te gyökér.
7/8 anonim válasza:
Új személyazonosságod lesz, úgyhogy nem.
8/8 anonim válasza:
Igen, el el lopják a gondolataidat mert rácsatlakoznak az agyadra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!