Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi történik akkor ha?

Mi történik akkor ha?

Figyelt kérdés
egy ló végigvágtat egy réten és amikor megérkezik akkor Szarkíz Bagda Szarján felül a hátára és ellovagolnak egy csokoládégyárba ahol egy csoki répa belerepül a ló szájába és a ló megfullad, Szarkíz pedig lerepül a hátáról bele egy hatalmas csokizöldségtálba ahol az éhes csokinyuszik összeharapdálják és kidobják az ablakon mert elment az összes íze, de Balkimura Hálcsimancsi királynő megtalálja mert az apja kidobta a kastélyból a szörnyű szaga miatt amit a Büdikapcsoló Borzonkalomi borz adott neki, viszont a királylánynak tetszik ezért próbálja meggyőzni az apját hogy engedje vissza a kastélyba de most hogy találkozott Szarkízzal már nem akar vissza menni és új életet akar kezdeni vele de a borz akit Büdikapcsoló Borzonkalominak hívnak féltékenységből nem engedi ezért dühében megöli a csokinyuszikat és felfalja az összes csokirépát amitől szétdurran és a királylány bűntudatból nem akar összeköltözni Szarkízzal aki szomorúságában eltemeti magát a lova mellé aki mégsem fulladt meg és képen nyalja mert nagyon hiányzott neki?
2010. aug. 19. 01:15
 1/10 anonim ***** válasza:
o.o ezt te találtaad ki?
2010. aug. 19. 01:25
 2/10 anonim válasza:
Ez nem volt vicces.
2010. aug. 19. 01:25
 3/10 anonim ***** válasza:

nem vagy te egy kicsit olyan kabbeaf@szom?

amugy nem olvastam el.

2010. aug. 19. 01:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Az benne a vicc hogy nem vicces csak vicces akar lenni. De ez nem vicces szóval vicces hogy a humor kategóriában van. ÉRTEEEDD?????
2010. aug. 19. 01:27
 5/10 anonim válasza:
Nem megy ez neked.
2010. aug. 19. 01:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Mi nem megy? :O Tudom hogy nem vagyok vicces. ^^
2010. aug. 19. 01:41
 7/10 A kérdező kommentje:
De attól hogy nem vicces még igazán válaszolhatnátok rá. :(
2010. aug. 19. 01:42
 8/10 Geráppááá ***** válasza:
szeretem a kakaót
2010. aug. 19. 08:56
 9/10 anonim ***** válasza:
nincs kedvem elolvasni
2010. aug. 19. 09:55
 10/10 anonim ***** válasza:
vágd fejbe magad a billentyüzettel tod mikor fogom én ezt elolvasni már az eleje béna
2010. aug. 19. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!