Milyen jó szövegeket tudtok telefonos megvicceléshez?
Figyelt kérdés
több haverom is van, akik igenis értik a viccet, és mindig szórakoznak velünk poénosan és a baráti társaság kitalálta, hogy megvicceljük őket telefonon, valami jó kis szöveggel. valami jó agyafurt ötlet?2010. aug. 18. 12:34
1/7 anonim válasza:
Megy a hűtő? Akkor gyorsan szaladj utána... xD
Nem tudok ilyeneket :(
2/7 anonim válasza:
-jó napot kívánok én a MATÁV telefontisztító szolgálattól vagyok... arra kérném, hogy fújjon bele a telefonkagylóba a vezetékek portalanítása érdekében...köszönjük együttműködését.
3/7 anonim válasza:
jó napot kivánok én a nyaralási zrt. től vagyok és nyaraltatással foglalkozom. Szeretne eljutni valahova:
Kérem adja meg az adatait: lábgomba? láb mérete? Ugráljon fél lábon és kiabállja azt hogy beszoptam! :D
4/7 anonim válasza:
Mi ilyennel szórakoztunk: Jó napot kívánok, ön a mikulás felesége? Mindig is szerettem volna beszélni vele...XD
5/7 anonim válasza:
Engem egyszer a haverjaim (fiők, én meg lány vagyok :'D) felhívtak hajnalan (kb. 4 körül) és ezt mondták: "Jó reggelt kívánok. Közvélemény kutató vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy Ön a bugyit vagy a tangát részesíti előnyben. Köszönjük a válaszát." xDD
7/7 anonim válasza:
Hajnalban hívd fel őket: Szijaaaaaaaaa nem tudok aludni,te sem?:OO :$
xDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!