Apám gonosz és világuralomra tör! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
De én meg a jók és az ártatlanok védelmezője vagyok, mégis mit kéne tennem hogy büszke legyen rám de ne ártsak senkinek?2010. aug. 18. 08:21
11/20 anonim válasza:
szerintem sajt,józsi. de menj vissza az időben még mielőtt rossz lett.
13/20 anonim válasza:
Szerintem nyalj be neki tövig, talán lehetsz a jobbkeze :D Légy számító, és várd ki az alkalmat. Mikor már átvette a világuralmat, és éppen nagyon örül, vedd el tőle. Pont TE, akire legkevésbé sem számít. Pont akkor, amikor elbizakodott, figyelmetlen, és nem várná :)
14/20 A kérdező kommentje:
Jól hangzik de nem lenne gonosz cselekedett?
2010. aug. 20. 18:03
15/20 anonim válasza:
Ha gonosz ellen gonoszsággal küzdesz, csak akkor nyerhetsz :-O Ha negatívot negatívval szorzunk, az pozitív :D Szóval akkor elvileg nem is leszel rossz.
Azt nem mondtad amúgy, hogy te jó vagy. Attól még, hogy a jókat véded, lehetsz rossz is, mert igazából csak úgy veheted fel a harcot apád ellen. Nemde? Magadat mindenképpen fel kell áldoznod, hiszen a legtöbb szuperhőst is körözik.
Ezzel együtt, ha látja, mit tettél ellene, még büszke is lesz rád :)
16/20 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér, de remélem ti fogtok gyűlölni amikor majd t veszem a világuralmat apámtól.
2010. aug. 21. 10:21
19/20 Ivan Iljics válasza:
A válaszadók közé beszivárgott Rorschach... Vagy Deadpool... Vagy Daredevil?
20/20 anonim válasza:
Amíg alszik add be neki a VX mérget(ez a 2. leghalálosabb méreg) és menekülj.Tünetek: Először csak fejfájás, fokozott nyálkatermelés jelentkezik, aztán izomfájdalom, majd izom és bélgörcs (mivel a központi idegrendszer lebénul, ezért a görcs nem oldódik, így az izmok a halál beállta után is összehúzódva maradhatnak), végül eszméletvesztés, és általában légzési elégtelenség miatt bekövetkező halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!