Használtatok már, hihetetlenségi csillapítokat?
Pontosan értem, mire gondol a kedves kérdező, mert én is betegesen hazudozó vagyok, egész életemben csupán két és félszer mondtam igazat, de kettőre van mentségem, ugyanis véletlenül történt, hogy igazat hazudtam.
El is mesélek egy igaz történetet, vakuljon meg az anyám, ha nem így volt.
Igazából már tíz éve mindig fehér botot kap tőlem szülinapjára, mert amikor áttipeg a zebrán le szokta támasztani a botot, hogy egy kis kézitükörbe pillantva megigazítsa a szél-borzolta haját, mert kényes rá egy kicsit, de aztán soha nem találja a letámasztott fehér botját szegényke.
Na szóval a múltkor bánatosan üldögéltünk a haverjaimmal és a söröző meghitt hangulatán merengtünk, ami egyenlőre almás és én úgy elbúsultam, hogy még a könnyem is kicsordult a szememből. Na erre riadtan megkérdezte a haver csaja, hogy - mi az, mi van, mi történt?- Mire belőlem immár hangosan kitört a zokogás. Vigasztaltak jobbról, vigasztaltak balról, megértően veregették a vállamat és az olyan jól esett, hogy egyre elkeseredetten tört ki belőlem a zokogás, a csuklások és a hüppögések. között motyogtam, hogy - szegény, drága, szegény nagypapi, jajj, jajj, szegény, stb...-, mert ugye ez jutott eszembe és valamit mondani kellett.
Egy darabig még ölelgettek, aztán a haver megkérdezte, hogy - a covid volt ugye, az vitte el? - Mire belőlem kicsúszott véletlenül a igazság - nem, dehogy a kanyaró vitte el még negyvennyolcban, három éves korában -
Röpke szünet után záporoztak rám az ütések és itt el kell mondani, hogy a csillapítási technikám ugyan már régóta tökéletes, az egyik karom az arcom elé teszem, mert az orromra kicsit kényes vagyok, a másikkal a fejem védem, mert az a leggyengébb testrészem, az csak módjával állja a verést, ám ez esetben ez kevésnek bizonyult, ezért oldalra kellett szökellenem, amit tánciskolában tanultam meg, amikor a piruettet oktatták, hasznos mozdulat, mert utána fel lehet húzni a nyúlcipőt, ha szegény Szájer Józsi ezt ismerte volna, akkor el tudott volna pucolni a flamand fogdmegek elől és nem röhögött volna rajta a fél világ, megjegyzem magam is ezt tettem, így kár lett volna, ha tényleg ismeri.
12
Nem olvastam el, mert úgyis hazudtál az egészről.
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!