Kolompár Winnetou vagyok. Van mondanivalód?
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 16:04
3/11 anonim válasza:
Én pedig Old Satyorhend Pista Old Firhanddal épp a Halálvölgyében kempigezünk. Kicsit rossz a hálozati kapcsolat no sebaj. Te is jössz Winnetou barátom. Kell egy szűz akit feláldozhatnánk a Playboy villában!
5/11 anonim válasza:
nekem nincs.
énmeg Kiszel Tünci. és neked van? xD
6/11 anonim válasza:
Én pedig egy autómata Kolompár Winnetou nevű személyazonosságok semlegesítésére kialakított szoftverekkel rendelkező napelemekkel működő high-tech androidokat gyártó létesítményben vagyok összeszerelő szakmunkás, és már pontosan 2568 android készült el és minden 4 percbe legördül egy a futószalagról, úgyhogy én a helyedbe félnék, vagy sürgősen nevet változtatnék xD
7/11 anonim válasza:
Én meg Oláh Marlonbranda ( 12/L)
8/11 anonim válasza:
Igen, van. Ki vagy te? Kérlek, mondd el *-*
9/11 anonim válasza:
Az én nevem Lakatos Dzsesszika Kíra Dzsenifer Kendra Dzsúlia Kerol Dzsidzsi Kerri. Szeretnélek megismerni. Egy randi? (11/L)
10/11 anonim válasza:
Én meg Sárközi Szpájdermen, van mondanivalód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!