Az asztrozenekar nevű vakcina, mit jelent?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat hallom ezt a szót a TV-ben egy vakcinára. Először azt hittem egy magyar fejlesztés, mert már mi is fejlesztünk vakcinát. Aztán azt hittem orosz, mert már oltani akarnak vele és az csak három nemzetből lehetséges. Oroszhoz passzol leginkább, mert nekik vannak asztro nevű filmjeik. Az amcsik szpésznek nevezik az űrt. Egy szomszéd szintén nyugdíjas azt mondta ez nem orosz, hanem amcsi vakcina
Mit jelenthet vajon ez a kifejezés? Miért van magyar neve? Azért mert egy magyar asszonység fejlesztette ki a tiszteletére nevezték el így?
2021. febr. 20. 11:33
1/6 anonim válasza:
Nem dicsekednék helyedben a tudatlanságoddal
2/6 anonim válasza:
Félrehallottad a nevet. AstraZeneca a név, és egy magyar (nemzetközi) egészségügyi, kutató fejlesztő cég, valamint az oxfordi egyetem együttműködésével létrehozott COVID elleni vakcína. Rendelkezik a WHO (egyészégügyi világszervezet) központi ellenőrző intézetének az engedélyével.
3/6 anonim válasza:
Jaj, nem kell olyan komolyan venni, a kérdező csak viccelt, legalábbis remélem.
5/6 anonim válasza:
Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
6/6 anonim válasza:
Nevetni fogsz, 40 éve az Astra együttesnek (ha úgy tetszik, zenekarnak) voltam a gitáros-énekese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!