Melyik volt a legviccesebb dolog, ami történt az életedben?
2005 környékén a moszkvatéri Mc Donáldszba ettem meló után este zárás előtt ami akkoriban 22:00 óra körül volt, aztán vártama széna téren az utolsó előtti volánbuszra ami 22:45 kor indult.
Már az utolsó korty ücsi után éreztem, hogy valami nem stimmel a kajával, de akkorra már bezabáltam az egész duplasajtburger menüt almáspitéstül.
Elindult a sárga busz velem, a jános kórháznál már vert a víz kínlódtam, fingottam, felálltam hátramentem a busz végébe, fontam a lábam, majd hogy el nem térdeltem úgy görcsölt a belem.
A budakeszi úton a tűzoltóságnál kénytelen voltam leugrani a buszról, és utottam be a tűzoltóság utcájába az első kereszteződésig azt hiszem aztán jobbra és egy kertes ház előtt parkoló két kocsi közé legugolva odarottyantottam, de bitangul :D
Épp hogy elkezdem törölni a seggem, felkapcsolódik a lámpa és jön kifelé három csaj egymással beszélgetve valami sorozattról én meg kb ahogy voltam fel a gatyát és futás onnan, talán ha egyet sikerült törölnöm magamon.
Mivel a következő sárgabusz éjfél körül jött volna, így felszálltam a legközelebb arra járó akkor még 22-es buszra (ma talán 122?) és kibuszoztam vele budakeszi végállomásig, de ez elég hamar megvolt még volt egy órám mire a sárgabusz odaért volna.
Hát nem rámjött megint?
Ott már azt hittem könnyebb dolgom lesz, mivel jobbak a terepviszonyok úgyhogy kerestem is egy takaros bokrot, de rábsztam, mert ahogy végeztem tőlem kb: 30 méterre kocsi lámpája fel, villogó be :D :D :D
Az évezred fogása hölgyeim & uraim!
"Jó estét kívánunk könnyített magán jóember?"
" Az..."
Köztisztasági szabálysértés csekk 3 ezer :D
Már majdnem azt mondtam nekik, leszarom, csak az utolsó buszomat érjem el azért...
"Már majdnem azt mondtam nekik, leszarom"
Mármint szó szerint? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!