Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Honnan tudnék szerezni egy...

Honnan tudnék szerezni egy sárgaréz mágnest?

Figyelt kérdés

2021. febr. 17. 19:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező.

Értem én , hogy szalma kalap de miből van?Azt is értem,hogy villamos,de mi hajtja?

A szalonka vadászat olyan tréfa, amikor az újonnan érkező vagy hiteles ember lehetetlen feladatot kap. A szalonka vadászatra példaként említhetjük, ha küldünk egy ón tartán festéket, vagy egy "tésztajavító készletet" egy pékségben, míg az 1900-as évek elején a kanadai hadsereg újoncainak elrendelték, hogy szerezzenek "sárgaréz mágnest", ha a sárgaréz nem mágneses . "

2021. febr. 20. 10:14
 12/16 bamboochatheone ***** válasza:
66%
Na, már felétek is bekötötték az internetet? Iszonyatosan nagyot nevettem...hatásszünet...NEEEEEEM.
2022. nov. 15. 12:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez majdnem olyan, mint a puncimágnes. A rézf*szú bagolytól biztosan kapsz egyet.
2023. márc. 12. 02:41
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

*9

Az nem vicces,hogy a sárgaréz nem mágnesezhető.

De ha szerinted az akkor én egy műanyag mágnest kérek.

Ezen tuti bepisiltél a nevetéstől.

Amúgy meg mit szórakozol velünk,hogy lehetetlen dolgot akarsz kiszedni belőlünk?

Meg mi ez a krix-krax ami nem magyarul íródott ottan a kétx2 felső vesszőben?

2023. márc. 12. 14:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy humor kategória, de ha elektromágnes? Az elektromágnes tekercsei rézből vannak. Vagy ha egy rézlap felett mozgatsz egy mágnest, akkor a rézlapban áram indukálódik, ezért mágneses tulajdonsága lesz addig, amíg mozgatod felette a mágnest, így működik a mágnes kumplung: https://www.youtube.com/watch?v=Dg8oVR4k5Dk
2023. márc. 28. 11:00
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sárgaméz-mágnesem van. Egy valótlan-létezetlen dolgokat árusító bolt vebsopján találtam.
2023. szept. 16. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!