Mit gondoltok a szíriuszi magyarokról?
Van egy idegbajos, mérges, harapós kutyám.
Szivesen segít feljutnod a visszainduló UFO-ra!
Most mit kell neked variálni a bevált módszert?
Túrót neked extra Szíriuszt, maradj csak Szíriánál, az biztos siker...
A vírus ránk, szíriusziakra nem veszélyes. A kutyát hiába uszítod rám, az űrhajó 7:30-kor már visszament. Legközelebb csak két nap körüli keringési ciklus után jön. Szíriáról tudunk, mert műholdjaink figyelik a földi eseményeket. Ne keverjétek össze a két helyet. Még a földi internethez is tudunk kapcsolódni szubtéri adóvevőkön keresztül. Most már erre a két évre le kell telepednem és munkát kell vállalnom. Antigravitációs és térhajtómű karbantartó vagyok, de itt nincs semmi hasonló. A tudásomat amúgysem adhatom át, mert nem avatkozhatunk be sokkal fejletlenebb társadalmak történelmébe. Beállok villanyszerelőnek, ha kapok állampolgárságot. Annyit tudok, hogy ilyen esetekben egy Ró'gán nevű egyént kell keresni, mert ő ad el állampolgárságot bárkinek, aki megfizeti. Van a zsebemben egy gramm 115-ös elem, talán pénzzé tudom tenni az Ebay nevű földi internetes apróhirdetési oldalon. Ez a Ró'gán is szíriuszi, a gonosz Xial'en nagyúr küldte őt a Földre, mielőtt sikerült győzelmet aratnunk a Zi'alegh-ekből álló seregei felett.
Ha kell valakinek villanyszerelő, vagy 115-ös elem, ha esetleg tudja, hol találom Ró'gánt, Zi'alegh ügynökét, akkor jelentkezzen.
nagyon humoros
ha ha ha
röhög a vakbelem
ezt már nem tudom hova tenni
ez humor???
vagy egy idegbeteg agyszüleményei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!