Én az ételek italok menüpontba, a vegetariazmust kanibalizmusnak olvastam. Te olvastál már akármit férre, ami vicces volt?
XD
Én egyszer a suliban a levelező tanfolyam helyett olvastam h levetkőző tanfolyam
XD
első vagyok.
eszembe jutott még egy: anyummal voltunk egy kiállításon, az egyik kép neve ez volt: Jézus Krisztus Pantokrator.
Anyum ezt olvasta helyette: Jézus Krisztus Pankrátor. xD XD
Ezen annyit szakadtam XD XD
A csekkek helyes kitöltéséről volt szó / hogy nem jól írják rá a számokat /, és én a középkorú lakosság helyett középkori lovasságot értettem.
:D
Hú, én ezen az oldalon is rengeteg kérdést félreolvasok, de azokat már olyan fél2 - 2 tájékán.:D
Amúgy 1x egyik ismerősömmel MSN-eztem, és az egyik sportolóról volt szó. És akkor az ismerősöm arról mesélt, hogy az anyja mit mondott arra a sportolóra.
És benne volt a szövegben az is, hogy "kis fiatalka". Én meg ezt "kis fika"-nak olvastam. Néztem is 1-et, hogy az ismerősöm anyja milyen laza már.:D Aztán kiderül, hogy mégse.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!