III. A nagy károly kérdése:
Lányok! Van egy új fullos konyhám! Ki sem kell mozdulnotok onnan soha! Ez minden nő álma igaz?
Figyelt kérdés
Kérem, akik olyan tévhitet vallanak, hogy a nőknek nem a konyhában van a helyük, kíméljenek meg!2021. febr. 9. 20:51
11/19 anonim válasza:
Küldj légyszi abból, amit bevettél. Engem se zavarna, ha mások az ereiket vagdalják tőlem, csak én jól szórakozzak magamon. Köszi, puszi😘
12/19 FoxtrotLidérc válasza:
Kérdező, ez mégis miféle megnyilvánulás, te ökörbarom, te?! Ha annyira cs*csk* vagy, hogy képtelen vagy alapszinten is ellátni magad, akkor egy oszlopkaktuszt segíts a világra a fenekeddel. Elhiheted, anyádnak sem az volt az álma, hogy egész életében a konyhában preshedjen. Ülj le, egyes. Ja, és férfi vagyok.
13/19 anonim válasza:
FoxtrotLidérc
Te most trollkodsz,vagy tényleg nem fogod fel,hogy ez a "humor" kategória?
14/19 FoxtrotLidérc válasza:
13-as, trollkodik a f*szom, az. Amikor ideírtam, akkor még javában a felnőtt párkapcsolatok-egyéb kérdések alatt volt. Utána került át a humor kategóriába. Úgyhogy erről ennyit.
15/19 anonim válasza:
13: tényleg a felnőttben volt, tanúsíthatom... szerencsére a moderátorok résen voltak :).
16/19 anonim válasza:
+1 a felnőttre, én is ott láttam eredetileg.
17/19 anonim válasza:
"13-as, trollkodik a f*szom..."
Ok,a kérdést én már csak itt olvastam.Akkor Károly királlyal lehet valami baj...
18/19 FoxtrotLidérc válasza:
Enyhén szólva is érdekes a világlátása... És akkor finoman fogalmaztam. :)))
19/19 anonim válasza:
Te vagy az, Neil?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!