Melyik közmondást vagy szólást ki nem állhatod?
Hátnak van hasa is.
Pofon nékül nem kéred?
Ha leesel még meg is verlek
Egyéni szocprobléma.
Fülem mellé a kispolcra.
Nézzenek oda, és még nem is zavarja; és az összes "nézzenek oda", meg "szégyenszemre" kezdetű mondat.
"És akkor már megin megy ez a lelkifröccs."
A kivétel erősíti a szabályt.
Később majd még írok hozzá kiegészítést is, mert ezek valóban borzalmas mondatok.
"A stílus az ember."
"Jó tett helyébe jót várj!"
"A jó pap is holtig tanul."
"Tanulni, tanulni, tanulni!"
"Mert én azt mondtam!"
"Azért!"
Legszívesebben leütném azt, aki ilyeneket mond. -.- ⁷
Magadnak tanulsz --ha magának tanul az ember, akkor minek zargatta a másikat ezzel két percen keresztül?
Négyes dogára: "Miért nem ötös?" Ötös dogára: "Jó". Nem valami "Ügyes vagy!" még véletlenül se:D:D:D
"Olyan nincs, de van 2 ami ellentmond, és néha nem tudom melyikre halgassak. Ez a: Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel. és a Kölcsön kenyér visszajár."
Hogy bármit kapsz, te csak kenyeret adjál. pl tehát valaki mondta, hogyha mondjuk pl-nem így mondta de mondjuk - valaki provokál, akkor soha ne vedd fel a kesztyűt; tehát pl neked nem szükséges belemenni az ő játékába, nem szabad hagyni, hogy ő belehúzzon a saját játékába. Pl vki még ilyet is mondtott, hogy "könnyű Katit táncba vinni, ha ő is akarja". Szal tehát ne engedd meg akkor hogy hasson rád, feldühítsen, iylesmi asszem. :) Amúgy a kölcsön kenyér visszajár szerintem azt nem javasolni szokták, hanem leszűrni kívülről, mint tanulságot; tehát pl látják, hogy először Petike öltözik be valami ilyesztő ruhába, hogy megkergesse Pistikét; és utána következőleg meg azt látják, azt figyelik meg; hogy Pistike is ugyanúgy kergeti meg Petikét. És akkor pl mondjuk egy apa meg a fia sétálnak; és akkor mondja az apuka; hogy "Látod, fiam; kölcsön kenyér visszajár"
Érted, tehát szerintem szal ez így van.
"Hát még ezt se tudod?" - Ez szerintem akkora gyökérség, hogy azt szoktam rá mondani: "Na most mondd meg, nem"
"én megmondtam" vagy "ugye megmondtam" - Ez kárörvendő sztem
"meg ne lássam" - Ostobaság, akkor titkoljam el inkább?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!