Tegnap fogtam egy rézfaszú baglyot, mennyiért tudnám leadni a vasba?
Jaj, erről eszembe jutott egy sztori:
Általános iskolások voltunk, éppen osztálykiránduláson. Este szórakoztunk, beszélgettünk a részfaszú bagolyról, és az egyik osztálytársam, akivel egy szobában voltam komolyan vette. Még szívattuk, jót szórakoztunk rajta. Aztán elaludtunk. Ébredéskor kegyetlen büdös szar szag volt. Mint kiderült, az osztálytársamra, akivel egy szobában voltam rájött éjszaka a szükség. Csak az volt a gond, hogy olyan táborban voltunk, ahol a wc külön épületben volt, ő pedig annyira rettegett a rézfaszú bagolytól, hogy nem mert átmenni az udvaron. Hát mit csinált? A szobában engedte el magát. Szóval megkaptuk a jutalmunkat a szívatásért.
Hogy a kérdésre is hasznosan válaszoljak:
Ritka madár, ezért sokat ér. Az hogy mennyiért tudod leadni a méretétől, és a minőségétől függ, én látatlanban nem mondanék pontos árat.
Jézusom 😂
Ne kótyavetyéld el! Inkább léptesd fel a Spatzen Jodler Sextettel együtt, a siker garantált:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!