Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mennyire büdös a lábad?

Mennyire büdös a lábad?

Figyelt kérdés
Az enyém annyira büdös, hogy felkunkorodott a tapéta és felszakadt a hajópadló, a ház melletti fáról döglötten leforultak a varjak, pedig zárva van az ablak. Olyan büdös, hogy amikor meg akartam mosni, akkor teljesen elforrt a víz.

2021. febr. 2. 21:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az enyém kiválóan levendulaillatú . :D
2021. febr. 2. 21:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Kiégtem..

N

2021. febr. 2. 21:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém annyira hogy se zoknit,se cipőt nem bírok felhúzni,mert egyből lemállik a lábamról.
2021. febr. 2. 21:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az füstszagú. :S :) :) (1.votam)
2021. febr. 2. 21:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyira, hogy mindenki szeme könnybe lábad.
2021. febr. 2. 21:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Smell my feet, smell.
2021. febr. 2. 22:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok:Elmentem ez miatt már több orvoshoz is segítséget kérni,de sajnos a gázmaszkjuk alatt nem értettem hogy pontosan mit is akarnak közölni.De szerencsére találtam egy süket-néma orvost,aki egyetlen mozdulattal felvilágosított,hogy itt bizony nem marad más megoldás,mint az amputáció.És megint csak szerencsémre,értesült valahogyan erről a problémámról a katonaság is,akik felajánlották,hogy elintéznek mindent.Egy több száz fős orvoscsoport fogja váltani majd egymást a műtét alatt,és megkapom a legeslegmodernebb műlábakat is.Cserébe csak nekik kell adnom a csonkolt végtagjaimat,hogy felhasználhassák ezeket tömegpusztító fegyverekként.De megnyugtattak hogy ne féljek semmit,mert nem Magyarország lesz a célpontjuk,de én nemtudom hogy vajon tényleg megbízhatok-e bennük.
2021. febr. 2. 22:20
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Világszerte halnak meg az emberek, állítólag a Covid vírustól.

Na hát nem attól, hanem a lábszagomtól.

2021. febr. 3. 07:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok:

Többször mondták már nekem, hogy legyek talpon. Meg is szokott valósulni, mert szeretnek rászállni a legyek a talpamra, mivel van szaga.

2021. febr. 3. 09:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon.
2021. febr. 3. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!