Ha megettem egy kis levegőt, az baj?
Figyelt kérdés
Most kijjebb fogtok kacagni, de megettem egy szelet légteret, úgy is mondhatni, hogy eltünedezett a gyomromban. Nyam-nyam! Most mi a herecsattogtató kőszáli kengurús borsólevest csiszoljak??2021. jan. 29. 08:57
A kérdező szavazást indított:
Ettél e léget?
Én vagyok a király!
Fingottam.
Ki fia vagy? S mért pont azé'
Hejj, de hogyaszonggya sááárguuul mááár a kukoricaszááár
Itt vannak! Köztünk élnek!! az ufoookoook ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Amerika kapultált.
16 szavazat
1/8 anonim válasza:
Még csiszolni kell a levest a csattogtatóval.
Igen baj mert nem osztottak meg mással! legközelebb hagyj nekem is, nekem is!
De milyen volt sós? Vagy gyümölcsös?
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdésed, én meg a válaszomat, szóval úgy esett, amikor akkortájt tán alkuhulus befolyásoltság dolgát véltem felfedezni önvalómon, ekkor lépett közbe a lábam, miszerint majdnem elestem, de szerencsére akkor már a földön voltam. Egy szó mint négyezerhétszázhuszonháromegésznyolc, szóval az történt, hogy léget nyeltem, tuggya makkomhegye(vége szép volt 81-be), hogy milyen izesítésű vót a lég.
2021. jan. 29. 09:07
3/8 anonim válasza:
Vagyis beszorult a levegő ha jól értem. Az nem nagy gond de kellemetlen.
Ha csak benyeltel egy kis levegő azzal nem lesz semmi. Én ásítás után mindig nyelek egy kis levegőt.
5/8 anonim válasza:
Legalább megállt benned az ütő, miközben benyelted a jó kis füstös-friss levegőt?
Ha herét csattogtatsz, arra ügyelj, hogy a két heregolyó összekoccanásakor cuppogó, cupákoló hang keletkezzen! Az mutatja ugyanis, hogy a golyók jól fejlettek és egészségesek.
6/8 Mansour válasza:
Szerintem mindent egybevéve, felülről, alulról és hátulról vizsgálva és revidiálva nem baj. Másfél légköbméterig tünet- és adómentes, afölött súlyosabb impedanciákkal kell kalkulálni. Gasztroenterológiai perspektívából nézve vertikális erupciók bekövetkezése predikatíve nem kizárható.
7/8 anonim válasza:
Fujd ki gyorsan mert ha nem akkor légi pályára állsz és a NASA törheti a fejét,hogy mi az a békalencsés rosseb lehet a monitoron mert légypiszok nem lehet mert a tarkarongy bűvész már eltűntette volna mint Hudini az aranypálmát.
8/8 anonim válasza:
Ha egy kis levegőt ettél meg, az nem nagy baj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!