Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy nyitod ki este a flakont?

Hogy nyitod ki este a flakont?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy otthon vagy. Felriadsz az éjszaka közepén. Nagyon szomjas vagy. Van is otthon egy flakon bontatlan innivalód. Próbálod kinyitni, de olyan gyenge vagy,(azért mert csak most keltél fel) hogy nem tudod kinyitni. Már vörös a képzés a sok próbálkozástól. A ruhád anyagát is közé tetted hogy ne sérüljön a kezed. Mit teszel hogy kinyisd az üveget?

Nem ér elmenni csapvízért.

2021. jan. 29. 06:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudom kinyitni, az általában azért van, mert nem jön le arról a kis műanyag karikacuccról, ilyenkor késsel vágom szét.
2021. jan. 29. 07:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én fogok egy diótörőt és rá szorítom a kupakra és úgy forgatom, ezzel a módszerrel nekem mindig kinyílik.
2021. jan. 29. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Rohanj a műhelybe,szorisd be a flakon kupakját a satúba ( nincs?gyorsan vegyél vagy hármat ) aztán tekerd óra járással megegyező írányba.Nem megy?Akkor feküdj vissza még egy kicsit mert álmos vagy és nem szomjas.Ha lenn van a kupak amit már anyanyelvi szinten körbe becézgettél,sétállj be a konyhába,ígyál meg egy nagy pohár vízet és menj a kuckodba.Persze a flakont vidd magaddal.Még szomjas vagy?Igyál egyet aztán hajcsizz és álmodd azt,hogy szinte magától letekeredett a kupak.
2021. jan. 29. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Addig rázom az üveget, amíg felmelegszik benne a víz. Így kitágul, és ledobja a kupakot. Utána dobok bele teát, meg cukrot - ha már meleg, legyen tea.

Megiszom.

Kimegyek pisilni.

Utána felébredek az ágyban, rájövök, hogy csak álmodtam az egészet...

...kivéve a pisilést #D

2021. jan. 29. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Lezuhányozok a zuhanyrózsával, eszem egy csomó spenótot;

aztán pedig, következésképpen;

Felrissülök, felerősödök annyira; hogy ki tudhatdzsam bontanyi a palacok. :)

:):)

2021. jan. 29. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én megyek a műhelybe, és flex-szel levágom a tetejét.
2021. jan. 29. 20:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem elég vicces ötleteitek voltak. A késsel szétvágni a müanyagot ötlet nagyon tetszett. Van ennek egy egyszerűbb módja. Ha nincs nálad kés. A körmödel elvágod a kupak alját. Akinek mű, vestett, vagy rövid körme van az elfelejtheti ...
2021. jan. 31. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!