Nézitek a Harry Potter 2 -t?
Figyelt kérdés
:P2010. aug. 15. 20:40
2/32 A kérdező kommentje:
:)
2010. aug. 15. 20:48
3/32 anonim válasza:
Hallottam róla, hogy most megy:)
Én anno letorrenteztem, úgyhogy nem :) Ha lenne kedvem, akkor se a tévében, hanem a dvd-mről nézném :)
4/32 A kérdező kommentje:
én el tudnék képzelni kellemesebb büntetést minthogy lochartnak segítsek válaszolnio a rajongói leveleknek xD
2010. aug. 15. 20:50
5/32 A kérdező kommentje:
nekem nincs meg de régebben megvolt de anno kb 20x láttam, de bármikor meg tudnám nézni :P
2010. aug. 15. 20:51
6/32 anonim válasza:
Ez friccs macskája! mrs norris!
7/32 anonim válasza:
Mardekár malazár szigorúbban kívánta... A kívánsága nem teljesült, ezért elhagyta az iskolát...
8/32 anonim válasza:
az a film egy vicc, nagy sz@r, én csak kevés filmet nézek meg többször és ez épp nem tartozik azok a kiváltságos filmek közé
9/32 anonim válasza:
Legalább tudom, épp mi megy. :)
Tévén nem jó filmet nézni, amúgy. Reklámok... Jó, én a gépemen is megállítom, de akkor, amikor akarom, és nem a legizgibb résznél. :)
10/32 A kérdező kommentje:
kviddics meccs XDXD és szegény Pitont majdnem felgyújtja a Hermione :(
2010. aug. 15. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!