Ki fogta meg a s*ggem??
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 01:46
13/19 anonim válasza:
Nem tudom de most te vagy a fogó
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most már el tudok indulni a megoldás felé. Magam is meglepődtem, mennyi hasznos választ kaptam. Rendik vagytok! ^_^
2021. jan. 26. 11:44
15/19 Wadmalac válasza:
Akkor most te fejelted be az ablakot vagy nem?
16/19 A kérdező kommentje:
Az ablak fejelt be engem
2021. jan. 26. 12:18
18/19 anonim válasza:
De ott egy tenyérnyom, vagy valami amivel el lehetne indulni?
Ez nem így működik. Felszólítom a liberális, meg a triviális, meg a kommunista, és a trapissta párt képviselőit, hogy azonnal magyarázzák meg, ki nyúlkál és kinek a seggihez. Számomra ez presztiZZS kérdés, mert olyan NIX(Nein, no, NEM) hogy valakinek a seggit csak ugy, meg amugy ozt felindulásból, meg másképpen is tennyérrel, vagy lábbal, vagy arccal megpiszkáljuk. Értitek.. JUK. Tehát: LYUK. Ja bocs utobbi nem helys. Na mindegy. A sör drágább lett. Ez van
19/19 Wadmalac válasza:
Ez a seggfogás ennyiszer ismételve már spanking.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!