Tevére tévét tettem legelébb. Tévé a tevén! Te levevéd?
*mármint tényleg kedvelem őket komolyan szal ja.
Amúgy a tevék meg tevédhetetlenek:) Ami olyan,hogy nincs olyan hogy egy tevében nincs teve; kivéve, ha robot, vagy xilofon. Vagy ha füzetpapíron van festve kékkel. De ha pirossal, az már egésze' más a helyzet. De olyankor jönnek a pokcórok, és körbeölelik , mert félnek, hogy hideg van; de amúgy a pokróc a feneke alá való. És amit ráterít, az a takaró, vagy a paplan; de még egy esernyő is lehet akár, ha akarja; ha nem . XDDDD Na, szóval tehát, ha valaki, a mosógépben főzi meg a zöldségeit (múltkor pont láttam erre példát egy képen.) Na, szóval, ha valaki egy mosógépben főzi meg, akkor az menő, mert akkor irdatlan mennyiségű főtt répát tud előállítani, amit szétoszthat a rászorulóknak. Na, szóval, köszönöm a figyelmet; ha eszembe jut még valami, lehet, hogy írom. Remélem, jó a komment, és hiánytalanul mindent kifejtettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!