Hogyan jutok el a kávéházba?
Figyelt kérdés
Nagyérdemű publikum!
Kérem szíves segítségüket! Jókai Mór – kinek barátságát van módom élvezni –, meghívott a Schödl kávéházba, mely a Főherceg Sándor utcza sarkán helyezkedik el Pest városában.
Ám én az ottani közlekedést nem ismervén, társasszekérrel utaznék oda a Keleti indóházból.
Esetleg konflist bérelnék.
2021. jan. 22. 09:08
1/9 anonim válasza:
Ez miért a humor kategóriában van?
Pszichiátriai tüneteket nem szabad viccnek venni.
2/9 anonim válasza:
A folyosón végig egyenesen, aztán balra a második ajtó.
3/9 anonim válasza:
A kávéházak zárva vannak,hívd fel magadhoz.
4/9 anonim válasza:
Kávéház? Normális? Kávéból épült ház? Olyan nincs kérem! Aki építené az nem kőműves, hanem kávéműves lenne? Szemenként rakná a kávét a habarcsba? Az sokáig tartana. A kávésok ellopnák a falakat, hogy kávét főzzenek belőle. Ha előbb össze nem dől. A kávénak nem jók a statikai tulajdonságai kérem!
5/9 anonim válasza:
<-- Arra kell menned; utána tenned kell egy 90 fokos fordulatot
^
|
abba az irányba.
6/9 anonim válasza:
*Holnap majd megírom a hosszabbik utat is.
7/9 anonim válasza:
Menj egyenese majd fordulj jobbra kétszer aztán egysuer ballra és ott vagy.
8/9 anonim válasza:
Na, emberek, 5. és 6. vagyok; bevallom, tegnap elkezdtem egy kommentet írni, amelyben kifejteném a hosszabb utat; de nem találtam elég viccesnek úgyhogy félbehagytam, és nem küldtem el; most még várok az ihletre. :):) Remélem, meglesz; és ha pedig meglesz, akkor remélem, eszembe fog jutni ez a kérdés, és majd könnyen rája is találok. :):) :):)
9/9 anonim válasza:
Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál.
Konflist nem szabad bérelni, igen agyafúrt emberek azok.
Társasszekér nem jár csak a Kerepesi út-Kiskörút sarkáig. Ott le kell szállni, és balra elfordulva az első uccasarokig lábbusszal eljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!