A micsodának az izéjének a hogyishíváják részének a valamijét hogyan kell beindítani?
Figyelt kérdés
Ja meg hogy mit töltsek bele? Dízelt vagy inkább benzint? De olyat is hallottam hogy sima vízzel is megy.
Akik jártasak a témában adnának pár tanácsot?
Előre is köszönöm ^^
2021. jan. 14. 19:24
A kérdező szavazást indított:
Dízel
Benzin
Víz
Egyéb (le írom)
19 szavazat
2/18 anonim válasza:
Az izének a micsodájának a bigyójának az izéjének a bigyójának az izéjének az izejenek ingyombingyomjának a tekerő izéjének a bigyóján
3/18 anonim válasza:
Huzigáld, amíg be nem indul! Utána úgy fog lőni, hogy elmegy melletted a ló is...
4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nyugodtan írhattok még<3
2021. jan. 14. 20:15
5/18 anonim válasza:
azt az izét a jobb oldalán be kell izélni majd a hogyishívják micsodájába a halványlilagőzömsincs-et kell beleönteni majd rá egy kis vizet.. de figyelj hogy utánna az alján azt az izét meg kell huzigálni mert ha nem akkor a belsejében lévő izét nem kap hogyishívjákot így nem fog működni
6/18 anonim válasza:
Hát szerintem díz-zel. (méh nem olvadtam el teljesen a kérdés kifejtését.)
7/18 anonim válasza:
Csak dízel!!! Vízzel tönkremegy az izéje!
8/18 anonim válasza:
*de lehet,hogy dizenkettővel. :):)
10/18 Wadmalac válasza:
"Huzigáld, amíg be nem indul!"
Kipróbáltam a porszívón, nem indul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!