Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mások is szoktak ilyen baromsá...

Mások is szoktak ilyen baromságokat álmodni, vagy csak én?

Figyelt kérdés

(Most még egyszer felrakom, mert kiszedte a rendszer a tageket.)

Tegnap este azt álmodtam (több részletből állt az álmom), hogy: először is beírtam a Google-be, hogy Nick Jonas és egy öregembert adott ki, meg ilyen vallásos/sátánista zenéket és azt írták, hogy régen így nézett ki és azok a régi zenéi voltak. Aztán kimentem a kertünkbe és a minden olyan volt, mintha leszakadt volna a talaj. A fű helyén ilyen nádasok voltak és nagyon mély víz. A garázsunk előtt, vagy mellett (nem emlékszem pontosan) volt egy beton rész, ami megmaradt. Utána beleugrottam a szakadékba és a víz eltűnt. Volt a szakadék alján egy kisebb gödör és apukám megkérdezte, hogy "Akkor most áshatom tovább?". És aztán valahogy oda jött a kutyánknak az egyik kölyke. Ennyi.

És ez még nem is a legdurvább álmom volt! :D Ti is szoktatok ilyen hülyeségeket álmodni? (Ezt a kérdést csak azért tettem fel, mert tudni szeretném, hogy ki milyen hülyeségekkel szokott álmodni. XD Ha nagyon ciki, akkor persze ne osszátok meg.:))

2021. jan. 13. 14:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat. Most már látom, hogy nem én vagyok az egyetlen.😁 Ma reggelre ezt álmodtam: a szobám plafonja olyan rossz volt már, hogy szétjött. És amikor álmomban akartam volna menni aludni, megláttam a plafonon 4 poloskát. Eleve nagyon félek tőlük, de úgy látszik az álmomban sem vagyok bátrabb ezen a téren.🤣 Aztán mondtam a szüleimnek, hogy így nem tudok aludni és röhögtem közben kínomban. És a végén a nappalinkban volt egy ring (???). De az egész annyira valóságosnak tűnt, hogy azt hittem nem is álmodom. És a legdurvább az egészben, hogy tegnap vacsora közben odarepült egy poloska hozzám és nagyon megijedtem.😳 Úgy látszik, hogy általában mindig azzal álmodom, ami épp aktuális nálam.😆
2021. jan. 19. 15:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ma azt álmodtam, hogy a lakóhelyemen bicikliztem egyik barátnőmmel, erre annyit látok, hogy az osztályfőnököm( fiatalos de nem ide valósi ) egy tök jó pasival randizgat . Néztem is mondom itt mi történik😂

Meglátott minket ofő erre kérdez, hogy mit keresünk itt, mi meg mondtuk, hogy csak biciklizunk🤷🏼‍♀️

Aztán később mintha már barátnők lennénk beszéltük ki, hogy milyen jó pasi az a csávó😂

Tegnap pl azt álmodtam, hogy elmentem 2 barátommal Londonba és elmentünk onnan New Yorkba VONATTALXDD

Es 2 órás volt az út . Kérdeztem is hogy miért tartott ilyen rövid ideig az út, erre mondja az egyik barátom, hogy azért mert ugye kettészakadt Németország NDK meg NSZK. És akkor mi most az NSZK-ban voltunkXDDDDDD

Szóval New York egyben Amerikában is meg Németországban is volt az álmomban.

Felkeltem mondom mik ezek az álmokXD

2021. jan. 19. 15:37
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

álmomban azt mondtam: lehozom neked a csillagokat,anya itt bent van a macska-nincs kicsim,-ja akkor jó

meg azt álmodtam a levegőben úsztunk

2021. jan. 19. 16:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Álmomban két kismacska voltam, és játszottam egymással"

(Karinthy)

2021. jan. 19. 17:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!