Valaki látta manapság Elvist?
Figyelt kérdés
Mindenki tudja hogy Elvis él!#Elvis él
2021. jan. 13. 08:46
2/7 anonim válasza:
Jóképű. A minap láttam Saburo Arasakával italozgatni.
3/7 anonim válasza:
igen, you tube-on. ki volt írva, hogy "live 1970"
de várj...most is az!
4/7 anonim válasza:
Ha én tegnapság láttam, az még ér .? Mert akkor nyertem ??
:)
5/7 anonim válasza:
Hogy senki régóta nem látta , az csak egy dolgot jelenthet. Remekül tud bújócskázni. :) Lehetséges még ennek is a királya. :):) :) Amúgy szeretem Elvist , akár él, akár nem. :) ♥ ♥ ♥ ♥
6/7 anonim válasza:
Én is imádom őt. ❤️❤️ Nekem álmomban szokott megjelenni, de egyébként egyet értek az ötös válaszolóval: Elvis tényleg jól tud bújócskázni és tényleg ennek is a királya, nem csak a rock’n’roll-é. ❤️❤️❤️
7/7 anonim válasza:
Én álmomban legutóbb a Lost-ból Sawyerrel voltam, az volt, hogy szerettünk volna kettecskén lenni, csak amikor valaki menni akart a fürdőszobába, akkor mindig át kellett menni azon a szobán, amelyikben mi voltunk, és ketten is bekéredszkedtek két különböző időpontban fogatmosni, igyekeztek gyorsan átvágni a szobán, nemzavarni minket, de kétszer is picikét megzavartak. :)
Tudom,hogy az előbbi álom (az előző kommentből) valszeg nem ilyen szerelmes módozatú volt, az enyém igen. Pár hónapja néztem végig a Lost-ot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!