Nem jött rá senki hogy a vízilabdába ugyan olyan szavak vannak mint az úszásba?
Figyelt kérdés
Kapás szélről eldobja, ó ez Hosszú. Hát ez a Cseh játékos agresszívabb mint a magyar. Na, de a kapus hogy ki Gyúrta magát.2021. jan. 10. 13:50
11/17 Wadmalac válasza:
"a múltkor feltűnt, hogy a vízilabdában úsznak is"
Csak megjátsszák.
Valójában egymás fürdőgatyájába kapaszkodva maradnak fenn.
12/17 Mansour válasza:
Na de milyen dolog már ez? Kapkodnak, csapkodnak, tülekednek a labdáért, ahelyett, hogy nyugodtan ülnének a vízben és dobálnák egymásnak a labdát, kulturált módon. Felháborító kérem! És a közönség is fegyelmezetlenül ordibál, ahelyett, hogy a labdázók viselkedését próbálnák korrigálni. Olyan sokan ülnek ott, csak lenne valami hatása, ha egyszerre rájuk szólnának.
13/17 Wadmalac válasza:
Esélytelen. Egy olyan sportban, ahol a labda kapuba juttatása a cél és mikor végre sikerül, ki is hozzák onnan?
14/17 Mansour válasza:
Ja, hogy az a cél? Ezt nem is tudtam. Akkor itt van a baj gyökere! Az a kapu csak bezavar a dolgokba kéremszépen! Egy kellemetlen, sőt káros elem, ami lehetetlenné teszi a fegyelmezett és kulturált játékot. Ezennel követelem a kapu kiiktatását a játék szabályaiból!
15/17 Wadmalac válasza:
Jogos. Csak akkor mi értelme lesz nézni?
16/17 Mansour válasza:
Nem is mondtam, hogy nézném. Még kapuval sem néztem, hát még így...
De akit szórakoztat, nézze csak nyugodtan. Én például szívesen elnézem a madarakat, ahogy ugrálnak a fákon. Ha valakinek arra van gusztusa, hogy vízben labdát dobáló embereket nézzen, hát, legyen meg az öröme...
17/17 Wadmalac válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!