Segítség! Mindjárt lemerül a telefonom és nem találom a töltőmet! Most mégis mitévő legyek??
Kérlek, segítsetek!
Anélkül a drága, értelmes, intelligens, csodálatos mobil nélkül már-már létezni sem tudnék!
Ha lemerül életem értelme, az a becses készülék, még a Gyakori Kérdéseket sem fogom tudni megnyitni!
Már csak 3%...
Olyan okos az a telefon, sokkal több esze van nálam, de ha lemerül, nem fog tudni többet segíteni! :((
Most mégis mit tegyek??
Telefon nélkül nem élet az életem!!! 📴📲📳📱🤳🔋📶
Az öngyilkossággal való megoldás - nagyszerű!
Ajánld a kérdezőnek, de várj addig, amíg kiderítem hol lakik, mert épp egy lemerülés előtt álló maxitelefonra van szükségem. Elkérném tőle, hogy megjavítom, aztán értesítelek Téged.
Miért ne lenne normális?
Nézd meg, milyen kategóriába van besorolva!
Én meg az #5 válaszát a kérdezőre értettem a #6 válaszommal, mert nem volt feltüntetve, kire érti az 5-ös.
Ugyebár, itt a GyK-en a kérdezőnek adunk leginkább válaszokat, de ha mégsem, azt félreértések elkerülése végett jelezni illene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!