Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » 8 giga van a gépemben, és...

8 giga van a gépemben, és kellene még 8 hogy rendesen menjenek a játékok. Hol tudok letölteni plusz memóriát? Részletek lent

Figyelt kérdés

Lenovo ideapad. Torrenten kerestem, de csak kamu volt eddig amit találtam. Van egyáltalán ilyenre lehetőség? Vagy csak 4 gigát lehet? Az is lehet, hogy a gépem nem engedi, mert rossz a gyártó vagy ilyesmi? Segítsetek légyszi

18/L

2021. jan. 9. 18:49
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
83%
Arra vigyázz, hogy nehogy az legyen a következő kérdésed, hogy vírusos lett a laptop, mit csináljak?
2021. jan. 10. 12:29
 22/50 A kérdező kommentje:
Hogyan vigyázzak erre?
2021. jan. 10. 12:49
 23/50 anonim ***** válasza:
67%

GOOGLE:

LENOVO IDEAPAD RAM bővítés

2021. jan. 10. 13:13
 24/50 anonim ***** válasza:
65%

Szia

Informatikát tanultam, hihetsz nekem.

A számítógép memóriája az egy fizikai tárgy, egy eszköz.

Nem holmi program, amit le lehet tölteni.

Az ilyen 'letölthető memória' az mind vírus!

SWAP az Windows rendszeren nincs, lapozófájlnak vagy virtuális memóriának hívjuk.

Ezt lehet bővíteni, de ez a merevlemezből veszi el a helyet (C: meghajtó) és lényegesen lassabb is, mint a valódi fizikai RAM.

Egy játék működése legfőképpen három elemtől függ:

RAM/Memória mérete (és sebessége)

CPU/Processzor

GPU/Videókártya

8GB RAM-mal azért már elég jól el lehet játszani.

De kérdés, hogy milyen processzor és főleg milyen videókártya van a gépben.

Melyik játékokkal szeretnél játszani?

2021. jan. 10. 14:54
 25/50 anonim ***** válasza:
14%
Semmilyen vírust nem tölt le a linkelt oldal. Próbáljátok ki ti is.
2021. jan. 10. 15:53
 26/50 A kérdező kommentje:

Letöltöttem a virtuális memória progit, és utána is ugyanolyan lassú a Sims. Azt akarom, hogy gyorsabban fejlődjök a karakterem. Nem hiszem, hogy bonyolultat kérek.

A sok nagytudasú mondja, hogy memoria nem letölthető, nekem mégis sikerült. Valaki (17-es) még egy videót is linkelt erről, ahol 30 másodpercnél pont ugyanez a gondja a betelefonálónak, mint nekem, és csak csend a válasz. Erről ennyit! Aki igazán ért hozzá, nem úgy, hogy tanították neki, hanem hogy tudja mi a dörgés, az nem mond ilyen butaságokat.

Meg valamelyik azt akarta beadni nekem, hogy vasból van, pedig nem. Nem dőlök be a trolloknak!

Azt sem magyaráztátok el, hogy ettől a CPU izétől miért lassú a gépem hogy van benne. Máshol azt olvastam, hogy ez a gép "agya". Biztos, hogy nem fogom kiszedni, hogy gyorsabb legyen. Attól hogy lány vagyok, még nem kell hülyére venni.

2021. jan. 10. 15:59
 27/50 anonim ***** válasza:
86%

Nem a lányságtól vagy hülye.

Elnézést, ha erősen fogalmaztam...

2021. jan. 10. 16:18
 28/50 anonim válasza:
81%
Nem veszünk hülyére csak helyén kezeljük a tudásodat :D
2021. jan. 10. 16:22
 29/50 anonim ***** válasza:
66%

Senki sem kérte, hogy szedd ki a procit.

A Sims karaktered pedig NEM fog gyorsabban fejlődni a több RAM miatt

A virtuális memóriáról pedig leírtam a lényeget. Ahhoz pedig egyáltalán nem kell semmilyen program, hogy a virtuális memóriát beállítsd, ezt a Windows alapból tartalmazza, lehet növelni is a lefoglalt területet.

2021. jan. 10. 17:30
 30/50 anonim ***** válasza:
68%

Megnéztem a linkelt "ram download" oldalt

Ritka nagy kamu, egyáltalán nem tölt le semmit csak egy animáció megy végig, majd belinkeli Rick Astley - Never gonna give you up című videóját Youtube-on

De egyébként hiába állítasz virtuális memóriát, illetve hiába mész rá mindenféle "ram növelő" programra, ezek NEM növelik a VALÓDI RAM méretét

Benne van a nevében is, hogy "VIRTUÁLIS"

Nézz utána a következő fogalmaknak:

-Processzor

-Videokártya

-RAM

-Háttértár

-Lapozófájl

-Virtuális memória

És rájössz, hogy mekkora hülyeség az, hogy "RAM-ot töltök le"

2021. jan. 10. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!