Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyha ott lettél volna ahol...

Hogyha ott lettél volna ahol nem voltál ott, de nem láttad volna, amikor ott volt, és mikor ott voltál nem volt ott, de mégis láttad, hogy ott volt, akit nem láttál, még itt lennél?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi?!
2010. aug. 13. 21:42
 2/8 anonim válasza:
nem,neem lennék itt,mert "és mikor ott voltál".szóval ezért nem lennék itt. :D
2010. aug. 13. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
ő....oké,ez nekem magas :D
2010. aug. 13. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért lennék még itt? És mit nem láttam ott?
2010. aug. 13. 22:14
 5/8 anonim válasza:
Hát hogyne lennék már itt ! Hátakkorkülönben?
2010. aug. 13. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha ott lettem volna ahol nem voltam, de nem láttam volna amikor ott volt és amikor ott voltam nem volt ott de mégis láttam hogyott volt, akit nem láttam, már nem lennék itt

Hülye vagyok, akárcsak te :p

2010. aug. 13. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:
hogyha ott lettem volna ahol nem voltam ott,akkor láttam volna az,ami amikor ami ott volt és mikor ott voltam láttam,de te tévesen tudod,és azt hiszed hogy nem voltam ott,pedig én nagyonis ott voltam,te nem voltál ott,mert ha ottl ettél volna,akkor láthattál volna,de mivel nem voltál ott,ezért nem láthattál.
2010. aug. 13. 23:36
 8/8 A kérdező kommentje:
De miközben te ott voltál,és azt hitted én nem voltam ott, pedig én is ott voltam és láttalak, csak te nem láttál engem :D
2010. aug. 14. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!