Valaki megmondaná, ki mogorta össze a mogorva emberek fejét?
Figyelt kérdés
Ebből indult ki:
Öcsém nézi animékből összeállítást.
Mondom:
"Ennek mogorva a feje."
Majdpedig továbbgondoltam.
"Valaki megmogorta a fejét."
Ebből adódott a kérdés.
Köszönöm előre is a válaszokat .
#szójáték #szóját #ék.
#... #:) #:):)
2021. jan. 4. 17:14
2/15 A kérdező kommentje:
Valaki másegyéb esetleg. ? :) :):)
2021. jan. 4. 20:25
3/15 anonim válasza:
20év múlva írja az öcséd az önéletrajzában:
"nehéz gyermekkorom volt.....a bátyám szóviccekkel zaklatott" ;)
4/15 A kérdező kommentje:
;)
2021. jan. 4. 20:34
5/15 A kérdező kommentje:
Amúgy nem, de szal szerintem ez tök vicces, azértis írtam ki; szerintem tök jó szóvicc; tök aranyos. :):):) Tudod, mint amikor valami össze van mogorva. :):) Vagy csak összepakolták, de félig; vagy ilyesmi. :):):):)
2021. jan. 4. 20:35
6/15 A kérdező kommentje:
*tehát pl, mogorva-pakolva- behordva - tanulva - sütve-főzve- lapulva - táncolva. ; stb.
2021. jan. 4. 20:36
7/15 anonim válasza:
Értjük, mire megy ki a szójáték, csak szar. Mármint kevés. Még dolgozni kéne rajta. Sajnos az, hoyg teszel mögé pár szmájlit, még nem elég.
8/15 anonim válasza:
Aha!
Eddig is tudtam, hogy vannak az ik-es igék: eszik alszik lótik-futik
Te pedig feltaláltad a va-s igéket:köpve, nyalva, ba.... na innen már 18-as piros karika. :)
9/15 A kérdező kommentje:
:):)
2021. jan. 4. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!