Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek Január 11.-én ki...

Szerintetek Január 11.-én ki nyitnak a középiskolák, gimnáziumok?

Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

4-én is nyitva lesz, csak nem tanítás miatt :P

(Ha már humorba került a kérdés...)

2021. jan. 2. 18:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy vissza megyünk suliba szerintetek? 😅
2021. jan. 2. 18:42
 3/7 anonim válasza:
100%
Én remélem ogy még maradhatunk itthon. Én meglennék itthon még 1 hónapig, sokkal jobban be tudom osztani az időmet. Felelőtlenség lenne kinyitni a sulikat szerintem.
2021. jan. 2. 22:43
 4/7 anonim válasza:
100%

teljesen egyetértek

tényleg sokkal jobban be tudjuk osztaly az idonket, nem kell gyalogolni a hidegben, buszoszni... meg ha délelott jol beosztjuk az idonket, akkor a délutánunk szabad. de ha be kéne járni megint akkor délutánra teljesen le lennénk fáradva, sokkal nehezebb ùgy tanulni, foleg hogy napi 8-9 óra után még edzések, magántanárok is vannak. és akkor ezek utan még töltsd az egész estédet tanulással... szerintem sokkal jobb az online oktatás de ez persze csak az én véleményem.

azért írtam le ilyen hosszan, hogy ne kössön mindenki belém, higyjétek el, vannak akiknek produktívak a napjai és tényleg tanulnak, nem csak amiatt akarnak online oktatást, hogy ne kelljen tanulni :)

2021. jan. 3. 00:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Annyira ez nem tűnik humorosnak.

Amúgy tényleg lehetne hosszabb téli szünet, vagy januárban végig távoktatás.

2021. jan. 3. 00:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
esélyes hogy lesz hosszabbítás
2021. jan. 3. 02:21
 7/7 terminator9000 ***** válasza:
50%
Én már mennék a gyakorlat miatt, laptopot küldött a suli de esztergát má nem
2021. jan. 3. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!