A gyógyszertárban minek köszönnek el úgy, hogy viszontlátásra?:S
Köszönöm azoknak, akik itt kiállnak mellettem írásban. A zöld kezekre nem tartok igényt. Köszönöm.
Ffi/79.
#12: azta beborult! Nem azt hozta a Télapó, amit kértél? :D
Lélegezz mélyeket, nyalogass el egy kis tojáslikőrt, gondolj valami szépre, és utána jobban fogod magad érezni ;) :)
Jajj...most nézem, hogy törölték azt a hozzászólást, amire korábban reagáltam... hát, így elég hülyén néz ki amit írtam...bezzeg azt nem törölték...ajj...hát jó, többé nem trollkodok, ebből tanultam :)
#Kérdező: amúgy szerintem jobb, ha azzal köszön el a gyógyszerész, miután meglátja, mit írt fel nekem az orvos, hogy "Viszont látásra" mint azzal, hogy "Nyugodjon békében" :)
Nem túl nagy a repertoár, hogy elköszönéskor mit mondjunk, ha nem tegezünk valakit.
"További szép napot!", vagy hasonlók esetleg jobbak lennének.
Nem mondhatjuk azt, amit a szívünk diktál, pl. hogy: "Viszont nem látásra!", vagy "Akkor lássam a patikát,(vagy Önt) mikor a hátam közepét!", stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!