Aludt már el kakas?
Figyelt kérdés
Elmeletileg a kakas minden hajnalban felkell es kukorekol, de vajon volt mar olyan, hogy elaludt es mondjuk kilenckor kellt fel?🤔😂2020. dec. 24. 03:33
1/6 anonim 

válasza:

azt nem tudom, de az enyémnél el van állítva az időzóna, mert hajnal 3-kor és délután 4kor kukorékol :DD
2/6 anonim 

válasza:

Nem tudom, az enyém képes volt egész éjszaka kukorékolni.
Viszont eltűnt több mint 24 órája, nem találom. S.O.S.
Őszintén. Kinek a fazekában van?
3/6 anonim 

válasza:

Simán előfordul. Például amikor lemerül a telefonja, és így nincs, ami felébressze.
4/6 anonim 

válasza:

Nem alszik el. Éles a hallása, és tévedhetetlenül meghallja a környező zajokat, madárcsicsergést, másik kakast, stb., amiből tudja, hogy közeleg a hajnal.
5/6 anonim 

válasza:

#2 1-es vagyok, az enyém is eltűnt, mi folyik itt?
6/6 anonim 

válasza:

Én már tyúkot is hallottam kukorékolással próbálkozni, egész jól ment neki....és igen, nincs rendszeresség a kukorékolásban sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!