1/18 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg magad. De aggodalomra semmi ok, biztos későn érő típus vagy:)
2/18 anonim válasza:
Nekem a te korodban már aranyerem volt, szóval ígyis-úgyis szivárgott a vér a seggemből
3/18 anonim válasza:
Hát ha még ennyi idősen se jött meg neked akkor bizony terhes vagy!
5/18 anonim válasza:
Sokan szoktak vérezni már ennyi idősen...
6/18 anonim válasza:
A férfiak is menstruálnak, csak azt másképp hívják, mert nincs külső nyoma. Valami fura cikkben olvastam erről, de csak a férfiak negyedének vannak tünetei. Egyébként én is észrevettem magamon hogy minden hónapban 14-18.-a között kicsit ideg beteg vagyok egész nap.
Egyébként ne aggódj ha a súlyod nem változik nem vagy terhes.
7/18 anonim válasza:
Pedig a Fókák 20-25 évesen már bőven el szoktak kezdeni menstruálni
8/18 anonim válasza:
Hát, lehet, hogy sajnos már nem szülhetsz... Talán már túl késő. Készülj fel legrosszabbra:(
9/18 anonim válasza:
Hogy jönnek ide a fókák? Menstruáció csak az embereknél van, a fókáknál csak a fekete özvegy tud szaporodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!