Tényleg sajtból van a Hold?
Figyelt kérdés
Tegnap hallottam egy zenét, erről énekelt benne valaki.
Ha igaz, akkor hogy vitték oda fel és mitől marad ott? És minek cserélik ki néha más alakúra? Tényleg ennyire unatkoznak az emberek?
Egyáltalán minek kell kivilágítani, nem lenne egyszerűbb nappal feltenni? Akkor mindenki látná, most őszintén, ki nézegeti éjjel?
2020. dec. 6. 11:51
1/9 anonim válasza:
Hamarosan kiderül, mert jön vissza a kínai szonda a mintákkal.
2/9 anonim válasza:
A kutatók ezt már régóta tudják. Az viszont még nyitott kérdés, hogy milyen sajtból.
3/9 anonim válasza:
És állandóan felzabálja valami, pár hetente újat kell vinni!
4/9 anonim válasza:
Szerintem egy zavar sajt, ami csak kifli szeretne lenni...
6/9 anonim válasza:
Azt sajnálom, hogy nem vittek egeret.
7/9 anonim válasza:
Az azert furcsa, hogy az Eger is a Marsra ment es nem a Holdra … biztos Soros! :)
8/9 Wadmalac válasza:
9/9 anonim válasza:
kár, hogy nem láthattuk, amikor még sárgán virított. már penészes, ezért szürke... bárcsak korábban születtem volna, mikor teljes pompájában láthattam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!