Tutátok, hogy a diónak dió-íze van? Lehet, hogy erről kapta a nevét?
Figyelt kérdés
*-* Nagyon szeretem *-*2020. dec. 4. 17:38
A kérdező szavazást indított:
Lehet
Á, tuti nem
Biztos is!
Jéé, és télleg !! :D :D
LOL, ehhez már nem tudok mit hozzáfűzni. :):)
EsetlegesN "LOL" nélkül
Egyéb (bármi, amire én még eddig nem gondoltam
23 szavazat
1/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez az egész csak a véletlen műve !! :) :)
2020. dec. 4. 17:40
2/23 anonim válasza:
Én bevezetném az "egyáltalán nem vicces, inkább szánalmas erőlködés" kategóriát neked.
3/23 anonim válasza:
Én meg kedves válaszoló ajánlanám a nem vicces inkább elhúzok és nem válaszolok lehetőséget ;)
4/23 A kérdező kommentje:
XDD
Elnézést kérek, ha valakinek ettől most elrontottam a napját ezáltal. :):):) Pedig nagyon igyekezek jót írni. :) Dió legyen vele mindörökké + még 2 napig !!! :) Mert sosem lehet tudni, biztos, ami biztos, legyen !!! :) Elnézést szeretettel. :):) Dió legyen mindenkivel, mindannyiunkkal ! :)
2020. dec. 4. 17:57
5/23 anonim válasza:
Lecserélted Ginny Weasley-t a dióra?
Nem, nem "tutam".
6/23 A kérdező kommentje:
Nem én vagy a Ginny Weasley-s.:) Bár, egyszer megemlítettem egy kérdés alatt, hogy milyen népszerű mostanában; de a többit nem én írtam. :):) Egyébként szerintem a tudtátok-ot már nem is engedte volna kiírni, valamiért a többesszámúakat mostanában nem szokta engedni az oldi, úgyhogy gondoltam, jó lesz így, meg eleve komolytalan, mivel humor-kategóriába szántam direkt. :):) Remélem, hogy minél több ember arcára mosolyt csalok; szerintem tök ari lett ez a kérdés. :):) Egyébként ez a kérdés most hirtelen ötlettől vezérelve jött; hogy milyen jó lehetne kiírni:) Sőt, a "di" az meg általában kettő; tehát máris duplán jó :):):)
2020. dec. 4. 18:05
7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. :):)
2020. dec. 4. 18:05
8/23 A kérdező kommentje:
*Nem én vagyok-ot akartam írni:)
Meg tehát szóval a kérdésemre gondoltam, hogy nem komoly, merthogy ugye direkt a humorba szántam; úgyhogy itt elfér. :):)
Én most már tökre mosolygok, tökre örülök ennek a kérdésnek, és amúgy az eddigi válaszok mind tetszenek, mindet fölpontoztam. :):) :):)
2020. dec. 4. 18:08
9/23 anonim válasza:
Egészen biztosan igazad van. Minthogy az is igaz, hogy Deák Ferenc a Deák Ferenc térről kapta a nevét.
10/23 A kérdező kommentje:
Igen !! :) Mindigis volt egy ilyen érzésem/sejtésem :):)
(Mentazöld erre is. :):))
2020. dec. 4. 18:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!