Mit érthet a tanár az alatt, hogy az 50. héten fogjuk írni a ZH-t? Nincs is 50 hét egy félévben, sőt, egy naptári év is csak 48 hétből áll.
Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 17:36
11/33 anonim válasza:
Úristen! A diplomások gyöngye leszel!
12/33 anonim válasza:
Reméljük nem matekból írtok zh t, mert akkor be se menj.
13/33 anonim válasza:
kedveske, te hányadik osztályban fogsz zh-t írni? mert ezt már egy alsósnak is illik tudni..
14/33 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy egy hónap 31 napból áll, de a számításom helyes volt, 12*4 az 48, szóval a matekkal nincs gond
2020. dec. 2. 18:08
15/33 A kérdező kommentje:
nem igazán foglalkozok ilyen elvont dolgokkal, hogy most egy hónap hány napos. Az volt bennem, hogy 4 hét
12*4 meg továbbra is 48
2020. dec. 2. 18:11
16/33 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy egy hónap 31 napból áll
ne feszítsd tovább a húrt, így is nagyon gáz..
17/33 anonim válasza:
Közel 435 éve Gergely-naptárt használjuk amiben 30 és 31 napos hónapok vannak, kivétel a februári hónap. Óvodában is tanítják ezt, hogy nem ismerhetted?
#1#4#7
18/33 anonim válasza:
Szerintem te játszod a hülyét. Egyetemre jársz, de nem tudod hány napból áll egy hónap. Hülye troll vagy. Jelentve!
19/33 A kérdező kommentje:
attól még lehetek jó matekos, nem azt kérdezik, hogy hány napos egy hónap
2020. dec. 2. 18:13
20/33 anonim válasza:
Remélem én is, hogy csak troll a kérdező. Ilyennek kezébe diploma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!