Itt ül Sztálin Elvtárs a szobám közepén! Hogyan tudnám elijeszteni a Generalisszimuszt??
Nem tudok oroszul.
Most mégis hogy beszéljek Vele?
:(
Ajajj...
Közöltem Sztálinnal, hogy a kommunizmusnak annyi, mire teljesen kifordult magából!
Ki akartam előle menekülni a szobából, csakhogy a házunkat fekete autók állják körbe, ráadásul a Generalisszimusz közölte velem, hogy pár óra múlva a tankok is ideérnek...
Most mi lesz így?
Azt üvölti, hogy ha nem adok neki vodkát most azonnal, nem csak nekem lesz annyi, hanem ki fog robbanni a harmadik világháború is!
Fúúj!
Tegnap részegen elaludt a szoba kellős közepén, ma reggel meg visszajött a három liter vodka!
Nem elég, hogy itt van még mindig, most még takaríthatok is utána!
Most mégis mi legyen??
Időközben áthívtam a szomszéd gyereket, hogy liter vodka áráért megnézheti Sztálin Elvtársat.
Ne akarjátok megtudni, hogy mit adott erre elő a Generalisszimusz!
Visítva elbújt az ágy alá, majd ott is maradt!
Próbáltuk előcsalogatni százféleképpen: szovjet indulókat énekeltünk Neki, áthívtuk Szását is a szomszédból (hátha egy igazi orosz elvtárs jobb belátásra tudja bírni), de még a szovjet tankokat is megszólaltattuk a kedvéért odakint.
Nem történt semmi, még vodkával sem sikerült előcsalogatnunk a Vezérünket.
A szomszéd gyerek kíváncsiságból begurított hozzá egy üveggolyót, mire Sztálin Elvtárs teljesen megbolondult!
Elkezdett lövöldözni kifelé az ágy alól, mi pedig alig tudtunk kimenekülni a szobából!
Csoda, hogy túléltük egyáltalán!
Kedves Vezérünk azóta is ott kuporog az ágy alatt, mi pedig nem merünk visszamenni, mert még lehet, hogy maradt töltény a puskájában.
Felhívtuk a rendőrséget, mire közölték velünk, hogy a "telefonbetyárkodásért" büntetés jár.
Pedig mi nem hazudunk, tényleg majdnem agyonlőtt minket!
Mégis miért bolondult meg így egy rohadt üveggolyó miatt??
És most mit tegyünk Vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!