Szervusztok! Én vagyok Petőfi Sándor aki eltűnt de visszatértem! Milyen évet irunk? Mi történt a nagyvilágban?
Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 08:30
1/10 anonim válasza:
Sok iskolasnak megnehezitetted az eletet!!
2/10 anonim válasza:
Hirdesd ki 12 pontot szinte ugyanúgy!
3/10 anonim válasza:
Cső tesa, az van hogy egy istenverte kertitörpe lakik fönt a várban, ő most a góré. Szervezni kellene gyorsba egy forradalmat,szabadságharcot a kis g.ci ellen.Összedobhatnál pár verset amivel felpaprikázzuk a népet, thx.
4/10 anonim válasza:
A Táncsicsról elneveztek egy pártot,ez a Táncsics radikális balpárt.
5/10 anonim válasza:
Először is vegyél fel szájmaszkot...vírus van
Másodszor menj inkább vissza oda ahonnan előkerültél...jobban jársz:D
6/10 anonim válasza:
Itt már mindenki Petőfi Sándor, lopják a rímet a Wiz Khalifától vagy ki a fa$zomtól.
7/10 A kérdező kommentje:
1# Óh nagyon sajnálom. Mit tettem én amivel megkeseritettem életetek?
3# Ebben vagyok a legjobb :D De ha szabad kérdeznem ki ellen kéne?
5# Köszönöm máris szerzek egy maszkot
2020. nov. 22. 19:11
8/10 anonim válasza:
Miattad kaptam kettest, az történt.
9/10 anonim válasza:
Olyan rég óta kerestünk...
Mégis hol voltál?
Eddig miért nem jöttél elő?
Miért volt jó ez az egész eltünésdi?
10/10 anonim válasza:
Jó, hogy itt vagy, nagy szükség van rád, mert ott tartunk, hogy az SZFE osztályvezető tanára is csak tabletről tudja felolvasni a Nemzeti dalt. Jó, hogy élsz, különben forognál a sírodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!