(Én szóltam) Aki szereti Justin Biebert az ne tekintse meg. (? nélkül)
2010. aug. 10. 23:18
11/17 anonim válasza:
túl nagyot "csattant" ahoz, hogy virág legyen. Még lehet hallani mikor leesik...megérdemli...úgy utálom hogy a 12évesek (nem tom ő mennyi) énekelnek, sulit lesz*rják gazdagabbak mint azok akik sulibajártak és dolgoznak :@
12/17 Ikszdé xD válasza:
Jaj ez is nagyon jó xDxDxDxD
Ezen szakadtam xD
Én felhúznám a gatyáját a fejire...xD
A palacksohoz szólok: én nagyonbbat ütöttem volna:)
Amugy nem vagyok fiú, hogy ennyire utálom:)
13/L
13/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
Végre, végreee! Megkapta az a kis vasaltszőrű pöccs. :D
11/L
15/17 anonim válasza:
szerintem csak elhamarkodott döntés volt a pillanat hevében, mert ha én direkt azért megyek hogy meg dobjam fájdalmasabb eszközt használnék...de mondjuk én valami rohadt paradicsommal is szivesen megdobnám, nem fáj annyira de nagyot toccsan a képén!
16/17 anonim válasza:
jah egyébbként szerintem se virág mer az nem koppan akkorát a fején, ha füllelsz akkor mikor be lassitják lehet hallani 2 koppanást az első hallkab mert az a kezét találta el a másik hangosabb mert az a fejét
17/17 anonim válasza:
EPIC WIN!
Itt semmelyik Justin fan nem garázdálkodhat, mert én mindenkit felpontozok. MUHAHAA! xD
És hálás köszönet a vidiért. ^-^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!