Szerinted is jó vicc?
Figyelt kérdés
2 szőke nő golfozni megy kb 10perc után a labdát 1 elbénázott ütéssel elküldik jó messzire ahol 1 csomó hapsi golfozik ezután 1 hatalmas ordításra mennek oda a lányok és 1 fickó fogja a két kezével a lágyékát rögtön rohannak oda a nők h "jaaaaaaaaaj" uram nagyon sajnáljuk de ne aggódjon mert én orvos vagyok és tudom hogy hogy kell ilyenkor meg maszírozni jó 10percig maszírozza majd megkérdi a hapsit na uram ez jól esett? igen jól de az ujjam még mindig fáj XDXDXD :DDDDD2010. aug. 10. 09:55
1/20 anonim válasza:
XD hát ez nagyon jó tucc még? :D
2/20 A kérdező kommentje:
most így nem de majd még nézek :D
2010. aug. 10. 09:59
5/20 A kérdező kommentje:
itt egy másik:
A szőke nő
a barátjával elmegy a fiú szüleihez vacsira.
Egyszer csak a falusi bableves hatni kezdett: fingania kellett a csajnak. Gondolt egyet elengedett egy KICSIT. A srác apja lenéz az asztal alá:
- FIFI!
A csaj arra gondol: na ezt a kutyára fogta!
Gondol egyet kienged egy reccsenőset. Az apa:
- FIFI!
A csaj már biztos benne: na ez már a kutya lelkén szárad. Elenged egy nagyon nagyot. Mire az apa:
- FIFI! Mennyé má arrébb mert minnyá rád szarik!
2010. aug. 10. 10:09
6/20 anonim válasza:
Hú, ez a második de gázos :-))))) szó szerint :-))))
8/20 A kérdező kommentje:
szerintem is :D
2010. aug. 10. 10:28
9/20 anonim válasza:
az elsö naon jo!! de sajna a 2 odikat má hallotam
10/20 anonim válasza:
Én már mindkettőt hallottam, megtanulhatnál helyesen írni -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!