Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Melyik a világ legjobb vicce,...

Melyik a világ legjobb vicce, amit kis életed folyamán láttál, hallottál, olvastál vagy álmodtál?

Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
pénzért szopók, nyaló, gombot varrok .
2020. okt. 26. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igaz történet:

Kb tiz éve vonattal utaztam volna sátoraljaújhelyre, árviz volt, alámosta a sineket a viz,

A hangosbemondón bemondták h a vonat előreláthatólag 90 percet késik

Mire egy cigányasszony megszólalt mellettem," ó jóhogy nem egy órát"

Még ma is mesélem:D

2020. okt. 26. 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:
#3 ez rohadt jó 🤣🤣
2020. okt. 26. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:

A kocsim olajszint mérő pálcája már nem ér le az olajig, mennyivel hosszabbat kéne vennem?

(és erre jött 1 olyan jótanács, hogy tölts vizet a tartályba, s mivel az olaj úszik a vizen ismét bele fog érni :D)

2020. okt. 26. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Van sok jó..de ami emlékezetes is maradt (ami inkább vicces sztori,igaz történet):

Tanulság az elírt e-mail címről

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.

Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.

A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre...

Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:

"Szerető feleségemnek

Időpont: 2013 nov.22, péntek

Tárgy: megérkeztem!

Drága szerelmem!

Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.

Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.

Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.

Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!!!"

2020. okt. 26. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Az öreg székely meg a fia állnak a tornácon, és nézik az udvaron a jószágokat.

Egyszercsak megszólal a fiú.

nizze má idesapám, a kutya ,hogy nyalogatya a tökit.

látom fiam.

idesapám , mivóna ha ezt én is megpróbánám ?

Az öreg : háát fiam próbáád , de szerintem megharap.

2020. okt. 26. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:
... ha ilyen fejem lenne feltenném 1 vonatra és integetnék utána...
2020. okt. 26. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez az egyik kedvenc sztorim:

[link]

A második pedig az itt található - ügyfél kontra internet szolgáltató:

[link]

2020. okt. 27. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!