Espé szerinted jó pasi? Mééé?
Szerintem a kinézete alapján kisfiú, nem pasi. Meg az a szépségpötty az arcán. x3 És hát inkább mondanám cukinak, mint szexinek, de a cuki alatt nem azt értem, hogy tetszik, hanem olyan kisfiús. Az unokatesóim folyton a Partyarcot hallgatják, viván is folyton ez megy, kénytelen vagyok velük nézni a klippjét/hallgatni a számot, és amellett a másik homi mellett (asszem Flour) olyan csontváznak néz ki. De azért próbál keménykedni a deszkássapijával meg a mozgásával... Egyébként én se szeretem.
De honnan veszik egyesek (mint pl. az egyik válaszoló), h kedves és nem beképzelt? Tán ismered? O_o
08 23:57-nek:
Hát köszönöm hogy k*csög vagyok mert szeretek valamit/valakit nem tom miért zavar,nem is izgat mert sp már elmondta:LESZ*RJAA AZOKAT AKIK UTÁLJÁK,neki a rajongói fontosabbak (Y)-.-
szall pontozatokk le stb.. nem érdekel mert SP cukiiii és ő a legjobb a világon;))tuti h most a fél világ utál de ez van;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!