A BKV-n miért nem árulnak Medve sajtot?
Figyelt kérdés
Szerintem sokkal jobb lenne, ha megextráznák az utazást egy kis sajttal.2020. okt. 18. 16:29
1/17 anonim válasza:
Vesd fel az ötletet az ügyfélszolgálatnak! Hátha nyitottak rá.
2/17 anonim válasza:
Elhiszem h unatkozol mert nincsenek barataid, de ez nem volt vicces.
3/17 mantis religiosa válasza:
Sőt, ha már ezt felveted nekik, akkor azt is, hogy a jegy árát lehessen levásárolni. Az lesz az igazán utasbarát hozzáállás a részükről.
4/17 anonim válasza:
Mert a buszon nem eszünk,a maszktól meg nem is lehet.
5/17 anonim válasza:
Mert nem fér bele a jegykezelő készülékbe.
6/17 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy már tárgyaltak néhány nőstény mackóval, de nem jött létre az üzlet. Mist Pusztai Pállal akarnak üzletelni.
7/17 Wadmalac válasza:
"Mist Pusztai Pállal akarnak üzletelni."
Az jelentősen csökkentené a zsúfoltságot a szerelvényeken.
8/17 anonim válasza:
Utána jártam, érdeklődtem metrón, buszon, villamoson! Tényleg nem árulnak. És mivel kinyilvánítottam, szerintem egyébként nagyon is jogos felháborodásom, arra kényszerítettek tettleg, hogy azonnal szálljak le!!!
Hát milyen rohadt egy világ ez?!
9/17 Mansour válasza:
Mert nincs annyi medvetej, hogy elég sajtot lehessen csinálni az utasoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!