Szerintetek a csuklós busz, hogy mulasztja el a csuklást?
Figyelt kérdés
Én nagyon sokat szoktam csuklani és sose sikerül elmulasztani. De a csuklós buszt még soha sem hallottam, akkor neki biztosan van egy jó módszere.2020. okt. 17. 12:31
2/7 anonim válasza:
Megijeszti a többi közlekedő a hajmeresztő megmozdulásokkal a közutakon.
3/7 anonim válasza:
Azért nem hallod, mert benne vagy. Éjszaka a piros lámpánál ijesztő hangja van...
4/7 anonim válasza:
Csuklás helyett bevesz egy kanyart, de nem használ neki, mert megmarad csuklósnak.
5/7 anonim válasza:
A friss benzin járműveknél csodákra képes!
Gyengébbek kedvéért: CSAKIS járműveknél! 😂
6/7 anonim válasza:
Az a csuklóját keringettye közben. És akkor észrevezed; és elódalog benned a csuklás a szomszéd faluba; és ott kifolyik a leve; ami egy peciális festékforma; a Leventéjék is mindig aszt szokták használni, látod mégis újra mindig, mindig vadi új. És az epszilon. Az egy görög betű az ábécében.
7/7 Wadmalac válasza:
Ritkán csuklik, mert annak rossz vége szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!