Ki jönne el velem egy találkára a holdfènyben? 😏
Figyelt kérdés
Porcelán fehèr bőrű, èben fekete hajú hölgy keresi èjfèli vacsorapartnerèt
Feltètelek:
- csak sötètedès után vagyok hajlandó találkozni, addig alszom ès napfelkelte előtt távozom
-randi előtt ne egyèl fokhagymát
-0-ás vèrcsoportúak előnyt élveznek
Jelentkezni privátban vagy alább a kommentszektorban lehet! Várom vacsorapartnereim szíves jelentkezèsèt!
N 245+
2020. okt. 6. 16:38
1/27 anonim válasza:
Ezt úgy kell érteni, hogy én lennék a vacsora? Asszem, kihagyom.
3/27 anonim válasza:
Véradásra szívesen jelentkeznék. Van kedvezmény?
F 1000 vagy mennyi
4/27 anonim válasza:
Szívesen adok vért bármikor, sőt még más is lesz nálam amit kiszívhatsz...
5/27 A kérdező kommentje:
#4-es kecsegtető az ajánlat, de egy szempillantás alatt aszott mazsolává szìvlak. Bőven elèg lesz a véred is
2020. okt. 6. 17:04
6/27 anonim válasza:
Egy doboz meggylevet vittem volna te kis perverz,amit szívószállal szívogathattál
volna a romantikus ezüst holdfényben. Gondoltam, hogy tetszett volna a színe.
7/27 A kérdező kommentje:
Akkor inkább egy kis vörösbor ;)
2020. okt. 6. 17:16
8/27 anonim válasza:
Az is bejön ha száraz.És közben amíg iszogatnál ejátszanám neked akusztikuson a Quit playing cool című dalt a Vlad Holidaytől...a bottle of wine dreaming of dirty things..
9/27 A kérdező kommentje:
Tudsz gitározni?? Akkor èletben hagylak. Viszont rabszolgámmá teszlek az idők vègezetèig játszanod kell nekem!
2020. okt. 6. 17:31
10/27 anonim válasza:
Ez jo :D ha csillogsz napfenyben es meg is mutatod, meg futsz velem egy kört, akkor utana megihatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!