Ki segít nekem ebben? Nem tudom megoldani, pedig én találtam ki!
Figyelt kérdés
Nos, a barátomnak lenne egy kis problémája, kíváncsi vagyok, ki tud segíteni rajtunk :3
Idézem: "19 éves vámpír vagyok, tíz év múlva töltöm be a húszat. De egy év alatt mennyit öregszem?"
Én találtam ki, amikor egy kicsit gondolkoztam ezen a srácon, de nem jöttem rá... valaki meg tudja mondani, hogy hogy lehet ezt kiszámolni, és le is írja nekem, az eredménnyel együtt? Megköszönném :)
2010. aug. 7. 16:35
2/9 anonim válasza:
(mert 1 évet öregszik 10 év alatt = 1/10)
3/9 anonim válasza:
Ha a vámpírok halhatatlanok akkor hogy öregedne? :S
5/9 anonim válasza:
terhes vagy...xD viccen kívül: nem tom sosem voltam jók ezekben de sztem is egytized évet :)
6/9 anonim válasza:
Úristen, ti tényleg ennyire hülyék vagytok?
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkit felpontoztam *mosolyog* Egyébként az egytized évet tudtam, de az hány nap/hónap? O.O Ebben tudtok még nekem segíteni...? Mondjuk így már ki tudom számolni magam is fejben, de remélem, hogy vagytok ilyen jóindulatúak, és leírjátok... tesztellek titeket :D
2010. aug. 8. 16:39
8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként ő ilyen öregedő vámpír *röhög* Meg is tud halni... O.O
2010. aug. 8. 16:39
9/9 anonim válasza:
de nemár h ezt nem tudod kiszámolni:D azért leírom
0.1 év
1.2 hónap
36.5 nap
876 óra
52560 perc
3153600 másodperc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!