Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mekkora holmit vagy képes a...

Mekkora holmit vagy képes a szádba gyömöszölni? Pl. A kis merőkanál "feje" vagy akármi.

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 04:50
 1/7 anonim ***** válasza:

az én számba bármi befér..:D

az idők kezdete óta folyamatosan tágul..

már mondták is hogy mekkora szám van..:D

egy 50 literes hordó is elfér benne, ha ennyire érdekel..:D

2010. aug. 7. 04:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Olyankor nem dudorodik ki hátul nagyon a tarkód? :)
2010. aug. 7. 05:20
 3/7 anonim ***** válasza:
10 vattacukrot:)
2010. aug. 7. 07:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag bármit, ami a kezemben van, orálisan fixált vagyok ugyanis. Ezért mindig kell, hogy történjen valami a számmal. A munkatársaimat az őrületbe kergetem, mert állandóan beszélek, szófosásom van, szó szerint. Ha nem beszélek, akkor meg muszáj rágnom. Ezért állandóan rágózok. Ha nem rágózhatok, mert mondjuk egy értekezleten ülök, ahol sem beszélgetni, sem rágózni nem szabad, akkor meg játszok a nyelvemmel a számban, megszámolom vele a fogaimat, vagy megrágom a tollat, ami a kezemben van, ilyesmi. Képes vagyok a könyv sarkát is megrágni, ha nincs semmi más a közelemben.
2010. aug. 7. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=7Nalb6G5N20

Ekkorát , komoly videó vigyázat :D

2010. aug. 7. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:
öklöm befér...
2010. aug. 7. 23:00
 7/7 A kérdező kommentje:
:) Jók vagytok, köszi a válaszokat! :)
2010. aug. 10. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!