Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Telefonvásárlás előtt állok, de nem tudom, melyiket vegyem. Nokiát, vagy Nokiát? Attól félek, ha Nokiát veszek, nem lesz KIA tőle, de ha Nokiát, az meg széthasítja a küszöböt, viszont mindenképp strapatelefont szeretnék, és csak ezt az egyfajta márkát2020. szept. 16. 18:48
A kérdező szavazást indított:
Nokia
Nokia
27 szavazat
1/29 mindentudó99 válasza:
Nokia jobb lenne. 50 ezerért már olyat kapsz hogy meg szólal.
2/29 anonim válasza:
Nekem most Nokia van, de nem találok rá olyan tokot, ami tetszik. Pedig Nokiára találtam, inkább azt vegyél.
3/29 anonim válasza:
Nehogy Nokiát vegyél, sirva fogsz fakadni, hogy milyen szar!
Akkor már inkább vegyél egy Nokiát.
4/29 anonim válasza:
Hármassal nem értek egyet!Szerintem a Nokia nagyon jó viszont Nokiát soha ne vegyél nekem volt, és hamar bedöglött.
5/29 anonim válasza:
Nokianal ami biztosan jobb ebben az árkategóriában, az a Nokia!
6/29 anonim válasza:
Nem jó típus, egyszer véletlenül betörtem vele az ajtómat!
7/29 Wadmalac válasza:
Otthon hányódik egy alig használt, gyári állapotú 8810 4G dual SIM telóm.
Ha a kérdés eldőlt, hogy Nokia vagy Nokia legyen, most vacillálhatsz, hogy az én 8810-esemet vedd meg, vagy inkább az én 8810-esemet.
És vagy elviszed 10 ezerért, vagy irányárnak vesszük és lealkudhatod 10 ezerre.
8/29 A kérdező kommentje:
10 ezer elég drága, ezért inkább lealkudnám 10 ezerre, inkább a te 8810-esedet venném meg
2020. szept. 17. 15:42
9/29 Wadmalac válasza:
Nem tudom, meggondoltam magam, inkább mégsem, hanem inkább eladom neked 10 ezerért.
10/29 A kérdező kommentje:
Akkor legyen 10 ezer, de a te Nokia 8810-esedet adod el, vagy inkább a te Nokia 8810-esedet?
2020. szept. 18. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!